foradia pressupostparticipatiualcoi

FEDAC critica a les autoritats per la ‘incomunicació’ de l’autovia a causa de la neu

No comprén que s'haja tallat la connexió per carretera entre Alcoi i Alacant de les 8 a les 10 del matí de dilluns quan la carretera era "transitable", assegura

La Federació d’Empreses de les Comarques de l’Alcoià i El Comtat –FEDAC- lamenta que la ciutat d’Alcoi haja estat aquest dilluns diverses hores incomunicada per autovia i que fins i tot alguns supermercats hagen tingut problemes de proveïment a l’haver, les autoritats pertinents, tallat l’autovia A7 en destinació a Alacant.

FEDAC recolza “qualsevol mesura de precaució que evite riscos a la ciutadania quan les condicions meteorològiques són complexes, però no entén per què era impossible eixir d’Alcoi destine a Alacant en hora punta del matí (entre les 8 i les 10) quan era evident que la carretera era transitable“. D’un altre costat, des de FEDAC s’opina que, coneixent l’alerta amb tant de temps, es podria haver habilitat màquines lleva-neu en aqueixes hores punta que haurien eliminat la suau capa de neu que cobria el conflictiu tram entre Alcoi i Ibi.

Des de FEDAC no es comprén que “una ciutat amb gran activitat administrativa i industrial quede aïllada disposant d’una autovia i dels mitjans necessaris per a mantindre-la transitable“. FEDAC insisteix que tota precaució és bona, però no s’entén que carreteres secundàries com la que connecta la comarca amb la costa per Confrides estiguera oberta i l’autovia clausurada. De fet, un gran nombre de vehicles (3.000 a 6.000 quilos) de transport han accedit a la comarca per aquesta via secundària sense massa dificultats.

Finalment, FEDAC tampoc entén com des dels canals de comunicació de l’Ajuntament d’Alcoi s’ha advertit i recomanat sobre la conveniència d’accedir la ciutat per Cocentaina “quan en realitat, no hi havia el més mínim problema en la carretera“.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *