foradia subscriutegrat

Instal·lació de vàlvules als vestuaris del poliesportiu Francisco Laporta per a complir amb el control de la legionel·la

L'Ajuntament d'Alcoi amb un pressupost de més de 36.000 euros ha instal·lat vàlvules mescladores en un total de 74 dutxes i 42 lavabos repartits en set vestuaris diferents del poliesportiu Francisco Laporta.

Les obres complixen la reglamentació vigent relativa al control i prevenció de la legionel·losi, i a més de vetllar per la salut dels milers usuaris.

Des de la regidoria d’esports s’ha invertit un total de 36.747 euros en vàlvules mescladores per a complir amb la legislació de la legionel·losi. Amb aquestes vàlvules s’aconsegueix s’assegura una circulació de l’aigua i una temperatura mínima superior a 50 graus, i que no hi haja trams de canonades superiors a cinc metres, tal com marca la normativa.

Miguel Juan Reig, regidor d’esports, destaca la importància de garantir la salut dels usuaris d’aquesta instal·lació : «Hem instal·lat vàlvules mescladores al poliesportiu Francisco Laporta. Parlem d’una millora que no està a la vista però que era imprescindible tant per complir amb la legislació vigent de legionel·losis com per garantir la salut de la gran quantitat de persones que acudeixen fins al poliesportiu Francisco Laporta de la nostra ciutat per a practicar esport». 

L’obra ha suposat realitzar una instal·lació des de la sala de calderes fins als set vestuaris on estan col·locades les electrovàlvules domotitzades. També s’ha col·locat un controlador universal, un transformador de tensió, un programador digital, un actuador electromotoritzat per a vàlvules i sondes de temperatura.

Els set vestuaris on s’ha realitzat la col·locació de les electrovàlvules domotitzades són el Patín 1, Patín 2, el vestuari dels àrbitres del Patín, el de les pistes 1 i 2, el de karate i el del gimnàs. Aquests vestuaris se sumen a l’actuació del mateix tipus que es va realitzar mesos abans als vestuaris dels camps de futbol del poliesportiu.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *