Foradia parentesisajudalcoi

Comença la festa del sport en 3D

La jornada dedicada a l’esport Alcoià se celebra un any més en format 3D • IV edició de l’Esport en 3D se celebra els pròxims dies 5, 6 i 7 de juny al Poliesportiu Municipal Francisco Laporta

Cartell Esport en 3d AlcoiLa jornada dedicada a l’esport Alcoià se celebra un any més en format 3D. El que abans coneixíem com les tradicionals 24 hores, des de ja fa unes edicions, es consolida en una festivitat durant tres intensos dies on tenen cabuda tot tipus de competicions esportives.

Així, la IV edició de l’Esport en 3D se celebra els pròxims dies 5, 6 i 7 de juny al Poliesportiu Municipal Francisco Laporta. Després de la baixada d’activitats i d’esportistes de les tradicionals 24 Hores, aquesta nova proposta amb calendaris fets quasi a la carta del que demanen cada col·lectiu, pareix que a poc a poc està tenint bona acceptació.

Tant és que l’edició passada va comptar amb prop de 4.000 participants. Cal assenyalar que com a prèvia a aquesta celebració, un any més l’Esport en 3D es precedeix per un interessant programa de conferències tècniques que s’han realitzat a a l’Àgora durant els dies 1 i 2 de juny, ponències a càrrec d’experts en el món de l’esport.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *