foradia camaraalcoi

Les ITV mòbils per a vehicles agrícoles i ciclomotors visitaran en setembre 13 municipis de la província d’Alacant

El calendari i itinerari està disponible en el portal de l'Ivace

Les unitats d’ITV mòbils per a vehicles agrícoles i ciclomotors, que supervisa l’Ivace, visitaran el proper mes de setembre 13 municipis de la província d’Alacant amb l’objectiu d’acostar a la ciutadania un servei pròxim i de qualitat.

Recorreran les localitats d’Oriola (7 de setembre), Famorca i Fageca (10 de setembre), Gata i El Verger (11 de setembre), Castalla (17 de setembre), Banyeres de Mariola (19 i 24 de setembre), Ibi (20 de setembre), Formentera del Segura (21 de setembre), Pego (23 de setembre), l’Alguenya (del 23 al 27 de setembre), Onil (26 de setembre) i el Pinós (Ubeda, 30 de setembre).

El calendari i itinerari està disponible en el portal de l’Ivace: www.ivace.es (Serveis- Inspecció Tècnica de Vehicles).

Unitats mòbils

La Comunitat Valenciana compta amb set estacions mòbils d’ITV per a vehicles agrícoles i ciclomotors, un servei que es posa a la disposició del ciutadà i que completa la xarxa de 25 estacions d’ITV fixes i sis unitats mòbils per a turismes.

Cal destacar que gràcies a la labor que exerceixen les unitats d’ITV mòbils per a vehicles agrícoles i ciclomotors cap persona conductora de ciclomotor o maquinària agrícola haurà de desplaçar-se més de 10 quilòmetres per a passar la inspecció tècnica.

A més, de no ser per aquesta labor, els vehicles agrícoles no podrien passar la revisió tècnica pel fet que no reuneixen els requisits de seguretat viària per a desplaçar-se per determinades vies com les autovies fins a la ITV fixa més pròxima.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *