foradia subscriutegrat

L’Ajuntament de Xàtiva repararà les deficiències del jardí de la Plaça Constitució

El projecte, que tindrà un pla d’execució d’un mes, comptarà amb un pressupost de 25.000 euros

L’Ajuntament de Xàtiva ha iniciat els tràmits per reparar les deficiències que presenta el paviment del Jardí de la Plaça Constitució, com desnivells, escocells encegats o pegats amb llambordes de distint color, amb la intenció d’aconseguir una àrea de jocs amb un paviment plenament segur.

Aquesta àrea, que ja presentava des de feia temps un paviment prou insegur per als més menuts degut a la llamborda de formigó sobre la qual es disposa un paviment de lloses de cautxú únicament al àrea ocupada per jocs infantils existents, mostra un paviment replet de reparacions fetes amb diferents materials i amb una gran quantitat de pegats realitzats per omplir antics escocells o les bases de jocs retirats actualment.

Per aquest motiu i per fer front a l’opció d’una reparació generalitzada de tot el paviment existent al jardí, s’ha preferit triar i utilitzar un paviment de seguretat de cautxú completament nou. Aquesta elecció millorarà notablement les condicions d’utilització d’aquesta àrea de jocs ja que tota ella tindrà un paviment tou, apte per gaudir de jocs infantils de tot tipus.

L’obra, a banda de complir totalment la normativa d’accessibilitat, introduirà canvis cromàtics i de textures entre els diferents jocs i l’entorn per afavorir l’orientació espacial i la percepció de l’usuari. A més a més, aquest projecte no contempla la modificació de recollida d’aigües ja que aquest paviment de cautxú és permeable i permet que el sistema de recollida d’aigües que conserva a la seua base funcione correctament.

El projecte de l’Ajuntament de Xàtiva tindrà un pla d’execució d’un mes i comptarà amb un pressupost total de 25.000 euros.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *