foradia subscriutegrat

Obert el termini de subvencions per a associacions veïnals i foment de la participació a Xàtiva

Es destinaran 5.000 euros i el termini per presentar les sol·licituds va del 16 al 30 de setembre

La Junta de Govern Local de Xàtiva ha aprovat les bases de convocatòria de les subvencions destinades a les Associacions veïnals i el foment de la participació ciutadana, amb una partida pressupostària dotada de 5.000 euros.

Les activitats i projectes que es subvencionaran hauran d’estar necessàriament adreçades a la població en general i destinades a fomentar la implicació i la participació ciutadana a Xàtiva. Amb eixe motiu, es valoraran qüestions com la perspectiva de gènere, el treball realitzat pel moviment veïnal amb població infantil i juvenil, les activitats formatives, els projectes interassociatius o l’ús del valencià en la difusió de les activitats proposades.

Amb aquesta convocatòria de subvencions, l’Ajuntament de Xàtiva vol reconèixer el treball i els projectes realitzats per l’associacionisme veïnal en relació a la millora dels barris de la ciutat. A més a més, des de la pròpia regidoria de Participació Ciutadana s’han organitzat atencions directes amb les associacions de veïns i veïnes per tal de facilitar la presentació de les sol·licituds.

Les bases d’aquesta subvenció es poden consultar al Portal de Transparència de l’Ajuntament de Xàtiva, o bé adreçant-se al Departament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Xàtiva al correu participacio@ayto-xativa.es o al telèfon 96 228 98 47. El termini establert a les bases per poder presentar sol·licituds serà del 16 al 30 de setembre de 2019.

Una de les tasques fonamentals importants per als diferents ajuntaments és el foment de la participació dels seus veïns, per això és necessari ajudar a les associacions veïnals de la nostra ciutat“, ha explicat la regidora de Participació, Lena Baraza, que ha afegit que “les associacions són el cor de la ciutadania, i per això és tan important que puguen augmentar la seua representativitat en la ciutat“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *