foradia mediambient

Oliva inicia una campanya de conscienciació per acabar amb els abocaments il·legals

La novetat és la recollida d'andròmines a domicili, els dimecres de matí, fins a les dos de la vesprada

El regidor d’Obres i Serveis, Miquel Domènech, acompanyat del regidor de Comunicació, Josep Escrivà, han presentat a l’Ajuntament d’Oliva la campanya informativa de conscienciació ciutadana que té com a objectiu principal fer d’Oliva una ciutat més neta i donar a conéixer els diferents punts de recollida selectiva dels que disposa el municipi. Aquesta campanya també té com a objectiu el d’acabar amb els abocaments il·legals que existeixen en l’actualitat al terme municipal.

Per aquest motiu, s’inicia una campanya informativa a través de cartelleria, falques en ràdio, web municipal i xarxes socials municipal on es donarà a conéixer el funcionament i les novetats incloses pel departament d’Obres i Serveis.

Una de les primeres novetats ha estat la que fa referència al servei de recollida d’andròmines a domicili, denominada també ‘porta a porta’. Cal recordar que ja fa unes setmanes es va informar al voltant del canvi de número telefònic per tal de poder sol·licitar la recollida de les andròmines porta a porta. Aquesta recollida es realitza els dimecres de matí, entre les 07.00 i les 14.00 hores. Els ciutadans que vulguen fer-ne ús han de traure un màxim de 3 andròmines els dimarts a la vesprada-nit.

A banda d’aquest servei d’andròmines, des del Departament d’Obres i Serveis s’ha informat que Oliva compta també amb un servei permanent d’Ecoparc fix ubicat al Polígon El Brosquil i també un servei d’Ecoparcs mòbils, que se situen de dimecres a dissabte en diversos punts de la ciutat.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *