foradia elgrat

Sagunt a Escena es clausura amb més de 20.000 espectadors

A les actuacions en el Teatre Romà han assistit un total de 14.500 espectadors, un 88% de mitjana d'ocupació

El festival Sagunt a Escena en l’edició de 2019 ha finalitzat amb un total de 20.500 espectadors entre els assistents als espectacles programats en el Teatre Romà de Sagunt i els programats en diferents espais de la ciutat i el Port de Sagunt agrupats amb la denominació Off Romà.

Un dels aspectes més positius d’aquesta edició del festival és la presència dels 14.500 espectadors que van assistir a les dotze representacions del Teatre Romà, un 10 % superior a les dades de la passada edició del festival.

En cinc ocasions es van esgotar les localitats a la venda en el Teatre Romà. Va ser en els espectacles de la Jove Orquestra de la Generalitat i el Ballet Jove ‘La consagración de la primavera’, en les dues representacions de ‘Cicerón, querido maestro’, protagonitzada per Josep Maria Pou; l’espectacle ‘Passion’, de la companyia japonesa de percussió Yamato, i l’estrena absoluta de l’òpera flamenca ‘Bailando con Carmen’, que va tancar el festival en el Teatre Romà el passat 31 d’agost.

Aquestes dades suposen que l’ocupació mitjana en el Teatre Romà ha sigut d’un 88% de les localitats a la venda. Respecte a les 22 actuacions de l’Off Romà, les va veure un total de 6.000 espectadors, que inclou les sis representacions musicals del festival ‘Ressona’ i les huit de ‘Mi cita con Escipión’ en el Museu Arqueològic. Aquest és un altre dels aspectes destacables del festival en aquesta edició: la consolidació dels set espais diferents en què s’ha celebrat l’Off Romà i especialment el del Centre Cultural Mario Monreal, que va presentar dins del festival l’estrena absoluta del ‘Hamlet’ de Bambalina Teatre Practicable, així com del Centre Cívic i el Casino Vell del Port, que s’hi incorporen a poc a poc com a espais de representació del festival. A aquests espais cal afegir els habituals de la Glorieta, el Museu Arqueològic, la Casa dels Berenguer o el tradicional escenari de la pujada al castell.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *