foradia cdturisme

El Govern i l’Archicofradía acorden suspendre la Romeria a la Font Roja per a preservar la seguretat

Diumenge 15 de setembre: A les 12.30 se celebrarà la missa a la parròquia de Sant Maure. Si el temps ho permet, es realitzarà una xicoteta romeria a la Glorieta amb la imatge peregrina de la patrona d’Alcoi.

Després de reunir-se l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, amb la ‘Archicofradía de la Virgen de Los Lirios’ i diferents departaments municipals, col·lectius i empreses encarregades de l’organització de la Romeria a la Font Roja s’ha acordat la suspensió d’aquesta edició davant la previsió de pluges, amb la intenció de preservar la seguretat dels assistents i per la impossibilitat de poder gaudir del paratge.

Les suspensió no es tan sols per la previsions de pluja, ja que després de les precipitacions dels últims dies, en els quals la nostra ciutat ha estat en alerta roja, totes les recomanacions de seguretat són contràries a la celebració de la Romeria a la Font Roja.

El terreny està impracticable per a tots els actes i celebracions, la qual cosa impediria gaudir als assistents d’aquest paratge natural, i comportaria la suspensió dels actes. A més, el servei d’autobús no es pot portar avant ja que no es garanteix la seguretat d’aquest.

“La seguretat és primordial, amb aquest temps i les previsions no podem garantir-la” ha explicat l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, “No és recomanable una pujada massiva de persones ni d’autobusos, seria perillós per a les persones i perjudicial per al paratge, hem d’evitar que un acte de festivitat de la nostra patrona es convertisca en un dia en què puguen lamentar-se contratemps personals o materials”, ha conclòs el primer edil de la nostra ciutat.

Dissabte 14 de setembre: Aquesta vesprada, una vegada finalitzada l’Eucaristia es realitzarà l’ofrena dins de la parròquia de Sant Maure.

Diumenge 15 de setembre A les 12.30 se celebrarà la missa a la parròquia de Sant Maure. Si el temps ho permet, es realitzarà una xicoteta romeria a la Glorieta amb la imatge peregrina de la patrona d’Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *