foradia subscriutegrat

David Trujillo i Paco Sempere arriben al MUA a través de la Càtedra Antoni Miró

Temps d'art s'ha inaugurat aquest divendres, 20 de setembre

David Trujillo i Paco Sempere han estat premiats amb les ajudes de producció d’’exposicions convocades per la Universitat d’’Alacant a través de la Càtedra Antoni Miró, amb la col·laboració de la Fundació Banc Sabadell 2018.

La proposta arriba al MUA, Museu d’Universitat d’Alacant, sala El Cub, des d’aquest divendres amb ‘Temps d’Art’. Trujillo exposa el seu treball ‘Cartografies de l’invisible’, mentre que Sempere ho farà amb ‘L’inefable Wabi-Sabi’. Podrà visitar-se fins el 27 d’octubre.

La Càtedra Antoni Miró d’Art Contemporani es va crear l’any 2015 amb l’objectiu de promoure i contribuir al coneixement i a la difusió de l’art contemporani, especialment valencià, gràcies a la col·laboració entre la Universitat d’Alacant, l’artista Antoni Miró, l’Ajuntament d’Otos i l’Ajuntament d’Alcoi. Es tracta d’un nucli de reflexió, debat, cerca i divulgació en el camp de l’art plàstic contemporani, a més de les relacions amb el pensament i altres manifestacions artístiques: literatura, música, cinema, entre d’altres.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *