foradia subscriutegrat

Pepe Descals, alcalde d’Atzeneta d’Albaida “Hem d’afavorir la creació de vivendes a Atzeneta”

Després d’una intensa setmana cultural dedicada a l’esport, amb tornejos de futbol i pàdel, i la celebració de la fireta d'artesania, la localitat està immersa en les seus festes

Atzeneta d’Albaida està de Festa. Després d’una intensa setmana cultural dedicada a l’esport, amb tornejos de futbol i pàdel, i la celebració de la fireta d’artesania, la localitat està immersa aquest dies en la seues festes. 

“Tenim de tot, és una cita molt arrelada ja a Atzeneta”. L’alcalde d’aquest municipi de 1.160 habitants, que es multiplica per més del doble per aquestes dates, és Pepe Descals. “La llàstima és que aquest any no tenim comissió de festes, no hi ha quintes” ens comenta.

Si ha d’escollir, Descals es queda amb la festa del Cristo. “En els Moros i Cristians la Junta es preocupa molt, i la setmana dedicada a Sant Roc també ens agrada molt; no obstant, quan podem dir que la població es triplica és amb el Cristo, quan les clavarieses reparteixen les medalles, amb el llaç i la creu, entre el públic, un acte singular”.

Les celebracions a Atzeneta les ha viscut el seu actual alcalde des de fa ja dotze anys des de dins, un temps que porta al càrrec. “El nostre objectiu és treballar per Atzeneta i deixar la política de costat”.

Junt als quatre regidors que l’acompanyen a l’Ajuntament es marca una fita: rehabilitar vivendes per poder acollir una major població. “Hi ha molts convenis en tema urbanístic que s’han paralitzat, però sabem que som un dels focus de la indústria del voltant que rep veïns: estem a l’espera de veure com funciona la Diputació”. Amb tot, l’alcalde d’Atzeneta està, amb la mateixa força de la seua primera legislatura.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *