foradia subscriutegrat

Crida per a participar al segon concurs de microrelats d’Agullent

Els microrelats a concurs, que es poden presentar fins el 30 de setembre, giren vers al molí fariner

Els amants de l’escriptura i en concret dels relats curts tenen fins el 30 de setembre per participar al II Concurs de Microrelats ‘Molí Fariner d’Agullent’.

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Agullent té convocat, mitjançant el facebook Turisme Agullent, la segona edició d’aquest concurs, que té com a objectiu donar a conèixer aquest xicotet museu i fer treballar la imaginació d’aquelles persones que accepten el repte de crear una història en molt poca extensió.

Els textos a concurs han de contindre la frase “a les escales del molí d’Agullent”, han de ser originals i inèdits, i l’extensió màxima serà de 1.400 caracters. Les persones participants tenen de temps fins el 30 de setembre per a enviar el seu microrelat, un per persona, a través de la plataforma activada al facebook Turisme Agullent, on també hi ha també penjades les bases íntegres i es descriuen els premis.

Entre tots els relats presentats, un jurat seleccionarà els cinc primers classificats, que tindran tots premis. Després, les votacions populars, que tindran lloc entre el 7 i el 15 d’octubre a través del mateix facebook, triaran l’ordre de la classificació i per tant quin premi rebrà cadascun del 5 relats premiats.

Segons ha explicat Marisol Fernández, regidora de Turisme, aquest II Concurs de Microrelats compta amb el suport de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, a través del Museu Valencià d’Etnologia, i forma part de la programació d’activitats culturals que el xicotet museu realitza per dinamitzar l’espai museogràfic. De fet al llarg d’aquest passat estiu, tot aprofitant la replaça que hi ha a l’accés del museu, s’han realitzat diverses activitats a l’aire lliure, com projeccions de curtmetratges o sessions de contacontes nocturnes.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *