foradia subscriutegrat

Fins al dia 26 d’abril es podrà demanar la segona fase de les ajudes Parèntesi de Gandia

Aquesta segona convocatòria està destinada a comunitats de béns, com el comerç i serveis, i sectors econòmics tradicionals vinculats a les festes

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada dels regidors de Polítiques Econòmiques, Ferrán Martínez, i Govern Interior i Coordinació Administrativa, José Manuel Prieto, ha anunciat que ja ha començat la segona convocatòria del Pla Resistir a Gandia.

Aquesta segona edició està destinada a comunitats de béns, comerç i serveis i sectors econòmics tradicionals vinculats a les festes. És a dir, que va dirigida a autònoms i microempreses dels sectors més castigats per la Covid-19, que no van ser inclosos en la primera convocatòria, que va dirigir-se principalment a l’hostaleria.

El consistori de Gandia té previst destinar els diners que van sobrar de les primeres ajudes, 1,2 milions d’euros, que es donaran de la mateixa forma que en l’anterior, 2.000 euros per cada autònom o microempresa, i 200 euros per cada treballador, fins a un màxim de 10. El termini de presentació finalitzarà el dia 26 d’abril.

Des de l’Ajuntament consideren “necessari articular mesures per a evitar que s’originen conseqüències irreversibles per a l’economia, el desenvolupament empresarial i comercial de la nostra ciutat i, vetlar perquè una vegada finalitzada la crisi sanitària es produïsca al més prompte possible una reactivació de l’economia local”.

L’equip tècnic, format per 9 treballadors, anirà treballant les sol·licituds perquè es puguen aprovar de forma ràpida a partir del 26 d’abril, quan finalitza el termini d’inscripció. Una de les diferències respecte a la primera fase és que no s’aprovaran per ordre d’entrada, sinó que es farà un repartiment ponderat entre tots els qui les sol·liciten.

Igual que en l’anterior convocatòria, cal recordar també que s’hi eximeix del requisit d’estar al corrent en el compliment de les seues obligacions tributàries i amb la Seguretat Social, que no s’exigirà en la present convocatòria de conformitat amb el que es preveu en l’Ordenança General reguladora de la concessió de subvencions de l’Ajuntament.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *