foradia pressupostparticipatiualcoi

El magistrat Miguel Soler inaugurarà la Fira de Tots Sants 2019 amb la lectura del Privilegi

Soler és Llicenciat en Dret per la Universitat de València i va ingressar en la carrera judicial, sent el primer de la seua promoció l’any 1977

El magistrat contestà Miguel Soler Margarit inaugurarà el pròxim 1 de novembre la 673a edició de la Fira de Tots Sants de Cocentaina, amb la lectura del Privilegi des del balcó del Palau Comtal.

Soler és Llicenciat en Dret per la Universitat de València i va ingressar en la carrera judicial, sent el primer de la seua promoció l’any 1977. Ha exercit de jutge en Jutjats de Xàtiva, Ontinyent, Linares i Úbeda, i de Magistrat en el Jutjat de Família de Pamplona, en el Jutjat Degà d’Albacete, en l’Audiència Territorial de València, i en el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (Sala del Contenciós Administratiu).

També ha sigut professor tutor de la Universitat Nacional d’Educació a Distància i Professor Associat de la Facultat de Dret de la Universitat de València. Ha rebut la condecoració Dos Cruces de la Orden de San Raimundo de Peñafort.

L’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, ha explicat que han pensat en Miguel Soler perquè “és un referent en el món de la magistratura i mereixia un reconeixement com aquest perquè on ha estat exercint el seu treball sempre ha tingut present al seu poble, és un honor tindre contestans d’aquest nivell“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *