foradia pressupostparticipatiualcoi

Verònica Cantó: “Crec que no perdrà la seua essència, que serà la Fira de Fires”

Parlem en EL POBLE ÉS SAVI de la Fira de Cocentaina amb Verònica Cantó, secretària de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua

Una altra veïna del poble és Verònica Cantó, secretària de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, i hem volgut saber la seua opinió sobre aquesta Fira: “Crec que si el protocol que ha presentat l’Ajuntament de Cocentaina ha sigut aprovat per les autoritats sanitàries, crec que no serà la Fira a la qual estem habituats, però crec que no perdrà la seua essència, que serà la Fira de Fires, i que continuarà sent un plaer per a tots els sentits. Crec que l’essència, que és molt important per a mi, continuarà”.

Així i tot, Cantó desitja que la gent assumisca “part de la responsabilitat que toca. Pel bé de tots és important tindre eixa responsabilitat cívica que se suposa que tenim. A més, també vull pensar que hi haurà controls”, però de totes formes, si no ho veu clar: “Si veig que hi ha aglomeracions, fugiré i tornaré a casa”.

De totes maneres, Verònica Cantó pensa que per ser en dos caps de setmana: “No vindrà la mateixa gent. Eixa multitud no es donarà. Crec que la gent encara té cert respecte i temor d’anar a aglomeracions. Esperem que a l’estar repartit, això faça que hi haja menys persones que visitaran la Fira enguany, o que es repartisquen en més dies”.

Font: Belén Rivas./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *