foradia subscriutegrat

La Dependent promet plenar d’èxits el Teatre Micalet

La companyia alcoiana presenta 'El testament de Maria' este 10 d'octubre, un dia abans de què 'Separeu-vos junts!' arribe al Calderón

La Dependent estrena el seu espectacle ‘El testament de Maria’ el pròxim dijous dia 10 al Teatre Micalet de València fins el dia 13. En aquesta obra, les paraules de Maria són les d’una mare que rememora amb melangia i incomprensió el seu fill i aquells que l’acompanyaven. Records que conformen un retrat inoblidable de la dona i els temps convulsos que va viure, amb episodis embromats de misteri, miracles per a alguns, que van culminar en una tragèdia que ha marcat la història de la humanitat: la mort de Jesús, la mort del seu fill.

L’horari de les funciones és el següent:
10 d’octubre a les 20.00h.
11 d’octubre a les 20.00h.
12 d’octubre a les 19.00h.
13 d’octubre a les 19.00h.

Pròximes dates:

2019: 19 d’octubre, Museu d’Històra de Nules.

2020: 28 de febrer i 1 de març Teatre Calderón d’Alcoi; 3 al 7 de març Espai Inestable de València.

La Dependent, en Alcoi

‘Separeu-vos junts!’ torna a Alcoi un any després de la seua estrena a la Mostra de Teatre. Es representarà al Teatre Calderón el pròxim divendres 11 d’octubre a les 20.30 hores, localitats ja a la venda a Ticketalcoi: http://home.ticketalcoi.com/eventos/la-dependent-separeu-vos-junts/.

Tres alcoianes formen part d’aquest espectacle: Pepa Miralles a la direcció, Gemma Miralles com a autora i actriu i Natàlia Nadal, que li dóna veu a Júlia, una xiqueta que es fa gran abans d’hora quan els seus pares se separen i que junt amb Jordi Ballester, Marta Chiner i Vicent Pastor ens embolicaran en la tela d’aranya de les relacions familiars.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *