foradia subscriutegrat

Omar Giménez: “Volia fer un homenatge al patrimoni històric i industrial d’Alcoi”

Parlem amb els ajudants més màgics del nadal alcoià, els nostres protagonistes del Nadal alcoià. Aquells que van a imprimir màgia als nostres lectors

Omar Giménez és nascut a Barcelona. Estudiant de Tercer de Disseny Gràfic en l’EASD d’Alcoi, ha estat el guanyador del cartell d’enguany amb motiu de la Cavalcada dels Reis Mags 2020. “És el primer reconeixement que em donen; m’ho prenc així, crec que he sabut agafar bé el tema, no és un cartell típicament nadalenc”. De fet, una xemeneia centra totes les mirades. “És un homenatge al patrimoni històric i a la revolució industrial”, assegura.

Giménez ha fet ús, no obstant, de la iconografia dels pajes. “Alcoi, xemeneia i pajes en un cartell on la premisa és la síntesi, fugint dels Reis Mags”, detalla. En definitiva, un treball més “representatiu”, pràcticament “buit”, diu, fet de manera “simple però reconeixible, alhora”.

La feina de l’estudiant de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi naix d’un projecte de Disseny Gràfic II, de classe, que ha resultat ser el guardonat com a cartell del nadal alcoià d’aquest any.

Font: Marta Gisbert./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *