foradia cdturisme

Ontinyent destina 285.000 euros a incrementar els salaris de Avalem Joves

L’Ajuntament complementa la subvenció autonòmica per garantir retribucions i condicions de treball dignes per als i les joves participants del programa

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha rebut aquest matí al Palau de La Vila als 29 joves contractats dins la iniciativa ‘Avalem Joves Plus’. Es tracta dels programes EMCUJU i EMPUJU, dotats amb fons europeus i autonòmics, dels quals el Consell destinarà a Ontinyent 363.000 euros i el consistori complementarà amb altres 285.000 euros per a equiparar les retribucions d’aquests beneficiaris a la resta de treballadors municipals, garantint unes condicions de treball el més dignes possible.

El primer edil, que acudia acompanyat de la regidora d’Hisenda, Natalia Enguix, i el regidor de Promoció Económica, Pablo Úbeda, animava als i les participants “a aprofitar una gran oportunitat per a formar-se i alhora contribuir a millorar la prestació de serveis a Ontinyent. Són contractes de característiques poc habituals en l’empresa privada per als joves, que suposen una aposta important per a l’administració“. Tots els contractats treballaran 37’5 hores setmanals durant 12 mesos.

Dels 29 joves contractats, 16 estan titulats, i d’aquests, 3 estaran destinats a funcions administrativa; 2 reforcen el departament d’intervenció i policia local; 2 l’oficina tècnica i els restants a l’àrea de turisme; oficina emprenedor; treball social; dinamització de programes de majors actius; el departament informàtic; el d’esports; promoció econòmica; medi ambient i biblioteca. A més, altres 13 joves no titulats faran funcions d’operari d’obra, ajudant de cementeri i conserges.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *