foradia subscriutegrat

Comencen els treballs d’asfaltat de carrers en el polígon de Batoi a Alcoi

L'import de l'adjudicació és de 119.018,02 euros

El projecte d’asfaltat entra dins de la subvenció IVACE per a polígons i zones industrials i en aquest cas es procedirà a l’asfaltat i reparació dels diversos carrers del barri de Batoi en la zona del polígon.

Els carrers Mondúber, Bèrnia, Puig Campana i Safor veuran asfaltades les zones que des de fa molt temps eren reivindicació d’industrials i de veïns del barri. En alguns carrers com Els Plans a més s’urbanitzaran les voreres de la zona industrial millorant l’aspecte i els serveis d’una zona industrial de xicotetes indústries però que alberguen a més de cinquanta signatures comercials.

Aquestes actuacions entren dins del Pla d’IVACE d’actuació en millora de zones industrials i en aquest cas en tractar-se d’una zona dins del nucli urbà, també els veïns del barri veuran millorades les seues condicions de circulació. Aquests carrers presentaven un ferm en molt mal estat i era una de les queixes dels industrials que allí té situat el seu negoci. També cal destacar que l’import d’aquest projecte està per damunt dels 115.000 euros i va ser concursat en breus data i adjudicat la setmana passada.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *