foradia subscriutegrat

Alcoi s’acomiadarà de Camilo Sesto el 24 d’octubre

L’acte per dir l’últim adéu a l’artista serà al Saló de Plens d’11 del matí a 8 de la nit

Finalment, la ciutat que va veure nàixer a Camilo Sesto, i a la que l’artista tan estimava, podrà acomiadar-se del seu artista més internacional. El dia acordat entre el Consistori i l’advocat de Camilo Blanes Ornelas, fill del cantant i compositor alcoià, és el dijous 24 d’octubre i el lloc, el saló de plens, sala institucional reservada a les figures més destacades de la ciutat.

Des del Consistori s’ha comunicat que l’acte es manté tal i com estava previst i tractarà de ser un adéu emotiu i sentit però senzill a Camilo Sesto, seguint amb el mateix estil de tots els actes realitzats en vida al cantant, que sempre van comptar amb la seua aprovació. Per tant, el lloc serà el saló de plens de l’Ajuntament i el dia, després de quadrar diferents activitats previstes i acordar-ho amb l’advocat de l’únic hereu universal, qui té les cendres de l’artista.

El que si que es farà serà ampliar l’horari perquè els fans de Camilo tinguen més temps per a desplaçar-se i mostrar-li els seus últims respectes, pel que la sala institucional podrà rebre visites a partir de les 11 del matí, amb la intenció que l’acte acabe a les 20 hores del mateix dia.

Com sempre s’ha comentat des de l’Ajuntament, la ciutat d’Alcoi a la que tant estimava Camilo i que ja li va mostrar tot el seu reconeixement en vida, volia simplement acomiadar-se d’un dels seus fills, l’artista que més lluny ha portat el nom d’Alcoi pel món, de manera senzilla i evitant en tot cas, qualsevol situació que poguera anar en contra de la memòria de l’artista.

Cal recordar que, a títol pòstum, Camilo Sesto ha rebut a les últimes setmanes, la Medalla d’Or del Mèrit a las Bellas Artes i ha sigut anomenat Ambaixador de la Comunitat Valenciana per la Generalitat Valenciana.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *