foradia subscriutegrat

AECC acull el Curs Ser Dona 2.0 sobre nutrició i psicologia

• El mes de maig i part de juny es realitzaran tallers per tractar diferents aspectes de la vida de la dona • La segona edició del Curs Ser Dona 2.0 tindrà lloc en la sede de l’Associació Espanyola Contra el Càncer • L’impartiran la psicòloga Gemma Camallonga i la nutricionista Neus Palacios

Curs SER DONA 2La segona edició del Curs Ser Dona 2.0 arriba amb una oferta sobre nutrició i psicologia que s’impartirà en forma de tallers durant tot el mes de maig i part de juny.

La psicòloga Gemma Camallonga i la nutricionista Neus Palacios seran les encarregades d’impartir els tallers a la sede de l’Associació Espanyola contra el Càncer.

El curs arrenca el dimecres 11 de maig a les 17:30h per parlar de ‘Menjar amb cap’.La psicòloga tractara d’esclarir la relació que les dones han de tindre amb el menjar, també parlarà del cànon de bellesa, els trastorns de l’alimentació i el control de l’ansietat en relació amb el menjar.

Camallonga també impartirà el taller del 25 de maig a es 17:30h sobre El secret de la bellesa com a salut, en la qual és parlarà de la necessitat de tindre temps per a una mateixa i que hi haja un equilibri entre el benestar físic, psíquic i social. L’última sessió del curs, a més impartida per la psicòloga parlarà de la sexualitat de la dona i tractarà de trencar tabús.

Per la seua banda Neus Palacios realitzarà dues sessions, la del dimecres 18 de maig a les 17:30h sobre equilibri hídric i la del dimecres 1 de juny que tractarà de fer una anàlisi dels productes per aprimar-se i veure quins eslògans publicitaris hi ha i fins quin punt són reals.

Ana Moltó, la psicòloga de l’AECC anima a la participació i destaca lo important que són estos tallers tant per a les dones d’Alcoi com per a aquelles amb càncer. Les inscripcions s’han de fer a través d’Infodona, en la pròpia associació (de 10 a 12h) o telefonant al 96533 71 00.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *