foradia barnasants

La Junta de Govern aprova la licitació de la redacció del projecte de l’Andreu Sempere

La licitació ix amb un preu de partida de 237.337 euros, iva inclòs

La Junta de Govern local d’Alcoi ha aprovat la contractació per a adjudicar, per procediment obert i tramitació ordinària, el servei de redacció del projecte constructiu, la direcció facultativa i la coordinació de seguretat i salut, de l’adequació i ampliació de l’IES Andreu Sempere d’Alcoi. El preu d’eixida de la licitació és de 237.337 euros, iva inclòs.

El projecte per l’adequació i ampliació de l’IES Andreu Sempere és l’obra de major quantia de les del pla Edificant en Alcoi, amb un cost que podria estar al voltant dels 4 milions d’euros.

L’adequació de l’IES Andreu Sempere és una llarga reivindicació de la comunitat educativa ja que la infraestructura compta amb diverses dècades d’història. La redacció del projecte és la primera part d’una sèrie de tràmits per a poder portar endavant les obres al centre.

Una vegada s’adjudique la redacció i es tinga el projecte en l’administració local, es podran licitar les obres i, per tant, tindre una data més segura de quan podran començar els treballs planificant el dia a dia de la comunitat educativa.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *