foradia subscriutegrat

L’alcalde d’Alcoi dóna suport a les empreses tèxtils en Textilhogar

Amb un total de 69 expositors i una oferta de 163 firmes, cal ressaltar la presència com a expositors de dotze empreses de les nostres comarques, a més d'AITEX, l'Institut Tecnològic Tèxtil.

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, ha visitat ‘Home Tèxtils Premium by Textilhogar’ per a estar al costat les empreses tèxtils. El primer edil ha estat acompanyat pel regidor d’Empresa, Alberto Belda, en aquesta fira tèxtil que ja ha estat inaugurada en la Caixa Màgica de Madrid.

La mostra podrà visitar-se durant dos dies, amb un total de 69 expositors i una oferta de 163 firmes. Cal ressaltar la presència com a expositors de dotze empreses de les nostres comarques, a més d’AITEX, l’Institut Tecnològic Tèxtil.

Som una ciutat tèxtil i hem vingut per a donar a suport a la nostra indústria, a les empreses de les nostres comarques, que suposen la major part de la representació nacional en la Fira i com no a AITEX, el nostre gran vaixell insígnia d’innovació, de tecnologia i de creació de valor en un sector que està afortunadament està creixent, que està generant ocupació i que està generant desenvolupament de la nostra ciutat i del nostre país“, ha explicat l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés.

‘Home Tèxtils Premium by Textilhogar’ és l’única fira especialitzada en el sector de Tèxtils per a la Llar i la Decoració està organitzada per Fira València i compta amb el suport d’ATEVAL, ‘Home Tèxtils From Spain’. Cal ressaltar que l’any passat la fira va tindre més de 3.000 visitants i 200 compradors procedents de 33 mercats diferents.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *