foradia subscriutegrat

Aprovada la licitació del projecte d’ampliació del Poliesportiu Municipal Francisco Laporta

El següent pas és l’adjudicació de les obres

L’Ajuntament d’Alcoi ha aprovat la licitació del projecte d’Ampliació d’Instal·lacions del Poliesportiu Municipal Francisco Laporta, concretament de la primera fase, que inclou un camp de futbol de gespa artificial, casetes prefabricades per a vestidors i serveis, instal·lacions i l’accés. Ara les empreses podran presentar les seues ofertes per fer aquesta actuació, que té un termini d’execució d’11 mesos des de la seua adjudicació.

El termini per presentar les ofertes acaba el 4 de novembre a les 14 hores. El projecte està valorat en 789.157,35 euros. L’Ajuntament insisteix en què després d’eixir a exposició pública el projecte en octubre de 2016, La Carrasca va presentar una sèrie d’al·legacions. Fa uns mesos la Conselleria d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural va emetre un informe favorable al projecte al qual calia fer “tan sols dues puntualitzacions, sense cap modificació”, assenyala el Consistori.

Aquestes puntualitzacions consistien a habilitar en l’àmbit de les noves instal·lacions una zona d’acolliment per a ús públic intensiu i modificar la tipologia de les graderies perquè s’adapten a l’entorn, en colors i altura. Una vegada es van incloure les puntualitzacions, es va aprovar el projecte que ja havia passat per exposició pública.

El regidor d’Esports, Miguel Juan Reig, recorda que “els diners per a l’ampliació els tenim al pressupost, amb els quals durem endavant una actuació molt necessària per a descongestionar els camps del Poliesportiu, on s’han de jugar partits durant tot el cap de setmana, inclús diumenge de vesprada. Guanyarem un camp municipal més per acollir entrenaments i partits“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *