foradia pressupostparticipatiualcoi

Oberta la convocatòria per als concursos al voltant del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere a Xàtiva

Els dibuixos i cartells poden fer-se arribar a la Casa de les Dones fins el proper 7 de novembre

La Regidoria de Dona i Igualtat de Xàtiva ha obert ja la convocatòria per als concursos de cartells i de dibuix amb motiu de la celebració del 25 de Novembre, Dia Internacional Contra la Violència de Gènere.

Es tracta de la XIII edició d’una convocatòria oberta a tot l’alumnat de Primària, ESO i Batxillerat amb l’objectiu de prevenir des de la infantesa tota mena de violència.

Pel que fa al concurs de cartells, podran participar tots els alumnes d’ESO i Batxillerat de Xàtiva, i hauran de fer arribar els seus treballs a la Regidoria de la Dona i Igualtat, fins el dia 7 de novembre. Es concedirà un primer premi de 300 euros, un segon premi de 200 euros i un tercer premi de 100 euros, i els treballs guardonats quedaran en propietat de la Regidoria.

Pel que fa al concurs de dibuix, podrà participar l’alumnat de Primària amb un format de full Din A-4 i sense limitació de tècnica o de procediment. Els dibuixos s’hauran de fer arribar fins el dia 7 a la Regidoria de la Dona i Igualtat, i es concediran dos premis per curs de 1er a 6é de Primària d’un lot de llibres valorat en un màxim de 50 euros.

Minut de silenci i concentració

D’altra banda, l’Ajuntament de Xàtiva ha realitzat aquest dimecres al migdia un minut de silenci a les portes del consistori com a condemna a l’assassinat masclista perpetrat el dimarts a la localitat alacantina de Dénia. Amb aquesta, són ja 48 les dones assassinades en aquest 2019, set d’elles a la Comunitat Valenciana. A més a més, aquest divendres 25 d’octubre tindrà lloc, com cada mes, la concentració contra la violència de gènere, convocada a les 20 de la vesprada a les portes de l’Ajuntament de Xàtiva.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *