foradia subscriutegrat

Nou desdejuni de treball en la Cambra Alcoi per a abordar la problemàtica actual dels “viatgers freqüents”

La jornada és gratuïta i els assistents han d'inscriure's en: www.camaraalcoy.net · Serà el 7 de novembre

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis d’Alcoi ha organitzat per a dijous que ve 7 de novembre, en horari de 9,30 a 12:30 hores i a la Sala de Juntes de l’entitat, una jornada especialitzada i gratuïta que tractarà la problemàtica actual en les retribucions d’alts directius i administradors de societats, així com les controvèrsies que està plantejant l’Agència Tributària en relació amb l’exempció en indemnitzacions per acomiadament, especialment en els comandaments intermedis i directors de departament.

El tercer assumpte d’interés de la jornada serà l’anàlisi de les obligacions dels anomenats “viatgers freqüents – Business Travellers” (aquells empleats que es desplacen amb regularitat a diferents països però per períodes curts de temps, mantenint generalment la residència fiscal al seu país d’origen).

La jornada pot interessar a qualsevol empresari@ d’Alcoi, però també a assessories o consultories laborals i a departaments de recursos humans de les empreses, siga quin siga el sector.

La jornada la presentarà Leopoldo Delgado Mompó, director de l’Àrea Fiscal de KPMG a la Comunitat Valenciana i Múrcia. Participaran com a ponents, Carlos Llombart Forts, director de l’Àrea Mercantil de KPMG a la Comunitat Valenciana i Múrcia, Gonzalo Alvarez-Yuste, director de l’Àrea Fiscal de KPMG a Madrid, i Daniel Enriquez Aguado, sènior manager de l’Àrea Fiscal de KPMG a Madrid.

La problemàtica actual de la retribució d’administradors

La retribució dels administradors de societats constitueix des de fa ja diversos anys una qüestió controvertida, que s’agreuja en els casos en què són socis. Rellevants canvis normatius i jusrisprudenciales han modificat aspectes clau en els sistemes de retribució d’administradors.

La sessió realitzarà un breu repàs de les línies bàsiques des del punt de vista mercantil i fiscal, analitzant tots els aspectes més controvertits i comentant les recomanacions per a evitar les contingències mercantils i fiscals en aquesta matèria. En el marc d’aquesta explicació, s’abordarà les importants qüestions relatives als beneficis fiscals en l’Impost sobre el Patrimoni i en l’Impost sobre Successions.

Viatgers freqüents

Amb tan sols uns dies d’estada en un país els viatgers freqüents poden desencadenar tot tipus d’obligacions, i conseqüentment possibles situacions de risc, per a les seues companyies, i per a ells mateixos, als països als quals viatgen. Aquestes obligacions poden ser de molt diversa naturalesa: Migratòries, Fiscals, relacionades amb la Seguretat Social i Societàries.

Desdejunis empresarials especialitzats

En boca del membre del Comité Executiu de Cambra Alcoi i coordinador de la formació especialitzada de l’entitat, Francisco Expósito, la seua intenció passa per oferir a l’empresariat i a les persones treballadores d’Alcoi una sèrie de cicles formatius molt especialitzats i que responguen a les seues pròpies necessitats. “Hem detectat preocupació i desinformació pel que respecta a matèries com la tributació de les persones treballadores, les obligacions fiscals i altres assumptes relacionats amb sous, acomiadaments, contractacions o dietes. És un assumpte complex i que requereix de la nostra atenció i de l’explicació d’experts”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *