foradia subscriutegrat

Magda Arques ofereix el primer taller participatiu del projecte ‘Casa’, premi Llançadora 2019

Aquest dissabte 19 d'octubre, a les instal·lacions de l'IVAM-CADA-Alcoi, està programada la primera activitat complementària inclosa dins del projecte 'C A S A', d'Estela Tormo, guardonat amb el Premi Llançadora a la investigació i creació musical impulsat per l'Ajuntament d'Alcoi

Magda Arques, llicenciada en Belles Arts i docent actualment de l’Escola d’Art Superior i Disseny d’Alcoi, serà l’encarregada d’oferir aquesta primera sessió de treball sota el títol ‘El fantasma de la màquina’. La sessió, de dues hores i mitja de durada, combinarà una part teòrica i -principalment- una part pràctica durant la qual els participants podran experimentar entre els límits de la màquina, la persona, l’experimentació, espontaneïtat i els diferents materials sobre els quals es pot treballar.

A més, durant el taller es farà un breu repàs sobre els processos artístics que van prendre part en la creació dels dissenys dels anteriors discs de Júlia i, també, s’avançarà una part del treball i la investigació que guiarà el futur disseny de ‘Casa’, el pròxim disc del grup.

Aquesta és la primera activitat programada d’entre altres que vindran en els pròxims mesos i que tractaran altres disciplines com la producció musical, l’escriptura de cançons, el disseny gràfic aplicat a l’edició discogràfica…

La inscripció en aquest taller és totalment lliure i gratuïta, i es pot fer a través d’aquest formulari de Google. Per a més informació cal enviar un correu electrònic a cultura@alcoi.org.

Taller: EL FANTASMA DE LA MÀQUINA
Impartit per: Magda Arques
Horari: d’11 a 13:30 hores
Lloc: 3a planta de l’IVAM-CADA-Alcoi

* Activitat emmarcada dins del projecte ‘C A S A’, d’Estela Tormo, Premi Llançadora 2019.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *