foradia subscriutegrat

El centre Tomàs Llàcer d’Alcoi prepara el seu calendari solidari modernista

L'acte de presentació tindrà lloc al saló Rotonda del Cercle Industrial d’Alcoi, el dimecres 18 de setembre, a partir de les 19 hores

L’Associació de Mares i Pares de l’escola pública d’Educació Especial Tomàs Llàcer d’Alcoi i Comarca, vol convidar a la 5ª edició de l’acte de presentació del Calendari Solidari 2020 que tindrà lloc al saló Rotonda del Cercle Industrial d’Alcoi (C/ Sant Nicolau, 19) el dimecres dia 18 de setembre, a les 19.00 hores.

En aquesta edició la temàtica del calendari està basada en els espais modernistes de la ciutat d’Alcoi, per això i gràcies al recolzament de l’Ajuntament, l’acte formarà part de la nodrida programació de la Fira modernista alcoiana d’aquest any.

Els objectius principals de promoure aquest calendari són, per una banda obtenir recursos econòmics per la realització i continuïtat d’activitats extraescolars d’atenció terapèutica, lúdica i formativa dels alumnes del centre i, per altra, fer visible a la societat de l’existència d’un col·lectiu tan vulnerable i sensible com ho són els nostres fills i filles.

Aquest projecte ha sigut possible gràcies als nostres fills i al treball ferm, professional i desinteressat de persones, entitats i empreses compromeses amb la solidaritat. Com ho són el grup de danses El Carrascal d’Alcoi, Grup d’Amics del Modernisme d’Alco, Grup Bombers d’Alcoi, el fotògraf alcoià Carlos Lucca, els alumnes i professorat del cicle formatiu d’Arts Gràfiques de l’IES Carrús d’Elx, i tot un seguit d’empreses“.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *