foradia pressupostparticipatiualcoi

La Casa de les Dones de Xàtiva programa un curs d’emprenedoria per a dones

La cita tindrà lloc els dies 5 i 7 de novembre de 17 a 20 de la vesprada

La Casa de les Dones de Xàtiva albergarà la propera setmana un taller anomenat ‘Teixint xarxes entre dones al mig rural per a apoderar-se, emprendre i connectar’, que està dirigit a dones de tota la Comunitat Valenciana.

El taller tindrà lloc concretament el dimarts 5 i dijous 7 de novembre, de 17 a 20 de la vesprada, amb l’objectiu de formar a les dones en disciplines innovadores en el sector agrari per a la seua plena incorporació laboral, social i econòmica.

En la primera sessió, que portarà per nom ‘Empodera’t’, es brindaran eines de desenvolupament personal per a augmentar la conscienciació del potencial de la dona en l’entorn rural i la seua capacitació en la nova creació de projectes d’economia social, emprenedoria personal o col·lectiva.

La segona i tercera sessió, amb el nom ‘Empren’, versaran sobre com posar en acció la idea de negoci brindant coneixements en la creació d’un pla de negoci, creació de xarxes de contacte i ajudes i subvencions existents.

I per últim, la sessió ‘Comunica’t’ parlarà de les formes per comunicar i difondre el projecte d’una manera senzilla i pràctica, utilitzant els mitjans digitals.

Des de la Casa de les Dones i la regidoria de Dona i Igualtat han animat a participar “a totes les dones emprenedores per tal de formar-se i prendre la iniciativa innovadora”. Les inscripcions poden fer-se a la Casa de les Dones o bé telefonant al 96 228 98 52 o al 678 869 129.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *