foradia pressupostparticipatiualcoi

Al voltant de 177.500 persones van visitar la Fira de Tots Sants el dia de la inauguració

Cocentaina ha tancat la seua 673 edició amb un balanç molt positiu quant a organització, impacte econòmic i xifra de visitants

La Fira de Tots Sants de Cocentaina ha tancat la seua 673 edició amb un balanç molt positiu quant a organització, impacte econòmic i xifra de visitants. Durant el dia 1 de novembre, dia de la inauguració, van passar per Cocentaina al voltant de 177.500 visitants, una xifra lleugerament superior a la de l’any passat, que va ser d’unes 160.000 persones.

L’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, l’ha qualificat d’una edició “espectacular“, ja que “ens ha acompanyat el temps, no hem hagut de lamentar cap incident, i la seguretat ha funcionat perfectament“. A més, ha assegurat que “molts dels comerciants ens han traslladat la seua sensació d’haver millorat les vendes respecte a l’any passat“.

D’una altra banda, l’Ajuntament destaca d’aquesta edició el reconeixement polític que ha rebut la Fira amb la presència del ministre de Ciència, Innovació i Universitats en funcions, Pedro Duque, el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, o el president de les Corts Valencianes, Enric Morera, entre moltes altres personalitats. A més, les institucions s’han compromés a millorar el finançament de la Fira per als pròxims anys.

Aquest dilluns a primera hora del matí s’inicia el desmuntatge des de l’avinguda Pais Valencià cap a dins del nucli urbà, i es preveu que el dimarts es puga circular amb normalitat per tota la població.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *