Foradia ajualcoitel

El Centre Ovidi Montllor d’Alcoi enceta el cicle de conferències ‘Un país de ciutats’

El Centre Ovidi Montllor d’Alcoi acull el cicle de conferències Un país de ciutats, que tindrà lloc entre el 7 i el 29 de novembre

El Centre Ovidi Montllor d’Alcoi, acull el proper dijous 7 novembre a les 19h., la conferència “Construir una alternativa des de les ciutats, en temps d’incerteses”, dintre del cicle “Un País de Ciutats”.

La conferència estarà a càrrec del catedràtic de Geografia de la Universitat de València, Joan Romero i l’alcalde d’Alcoi, Antoni Francés com a ponents convidats, conduït per la periodista Jésica Sempere.

El País Valencià és una xarxa de ciutats i aquestes tenen cada dia més protagonisme en els canvis socials i polítics: el futur passa per les ciutats. És per això que és important conèixer els exemples de canvi positiu en l’àmbit local i l’evolució social del país i estudiar què en podem aprendre, per a enfortir el projecte d’un País Valencià modern. És per això què des d’Acció Cultural han organitzat aquest cicle de xarrades al CCOM, que tindran lloc els dijous de novembre sota el títol genèric: “Un país de Ciutats”.

Les pròximes conferències versaran al voltant de diversos àmbits temàtics de total actualitat, com ara les hegemonies electorals i socials, els models de ciutat amables i inclusius o la cultura de la coalició i la col·laboració.

Font: Redacció./


ajuntalcoi

ajualcoiturisme

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *