foradia subscriutegrat

Podem organitza una jornada per l’emergència climàtica aquest dijous

A les 19 hores, a l'Espai Àgora

Des del passat 2 de desembre s’està celebrant a Madrid la Cimera Mundial pel Clima de les Nacions Unides per abordar la qüestió de la lluita contra l’emergència climàtica.

Amb motiu de la celebració d’aquesta cimera i de les diferents mobilitzacions contra el canvi climàtic convocades per diferents col·lectius, des de Podem a Alcoi han decidit celebrar la jornada Horitzó Verd: El repte de l’Emergència Climàtica per “reivindicar i difondre la necessitat de realitzar polítiques reals contra la situació climàtica“, com comenta el regidor de la formació Aaron Ferrándiz Santamaría.

A més, Santamaría afegeix que “és imprescindible també que els representants polítics aborden la crisi sistèmica i treballen per transformar aquest sistema econòmic descontrolat i injust que impulsa i accelera el canvi climàtic amenaçant la seguretat del planeta“.

La jornada serà el proper dijous 12 de desembre, a les 19:00 hores, a l’Espai Àgora de la Plaça Ramón i Cajal. Els convidats seran Beatriz Gascó, diputada d’Unides Podem en les Corts Valencianes i David Segarra, periodista, documentalista i activista social. L’acte serà presentat per Naiara Davó, portaveu d’Unides Podem en les Corts Valencianes.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *