foradia pressupostparticipatiualcoi

Cocentaina acull aquest dissabte el 39 Certamen Coral Fira de Tots Sants

Aquest dissabte 9 de novembre a les 19 hores i com a cloenda de la Fira

Aquest dissabte 9 de novembre a les 19 hores, i com a cloenda de la Fira, se celebrarà la 39 edició del Certamen Coral Fira de Tots Sants.

L’esdeveniment, que tindrà lloc al Centre Cultural El Teular, està patrocinat per l’Ajuntament de Cocentaina, la Generalitat Valenciana i la Diputació d’Alacant, compta amb la col·laboració de la Seu Universitària de Cocentaina de la Universitat d’Alacant, entre d’altres. El certamen està organitzat per l’Associació Certamen Coral Fira de Tots Sants integrada per membres del Cor de Cambra Discantus.

La 39 edició del Certamen Coral és la tercera edició del cicle quadriennal que culminarà en el V Premi Firacor el novembre del 2020.

El cartell de la 39 edició del concurs és obra de Raúl Belda Jover, que també és coordinador de l’esdeveniment. L’organització del Certamen Coral encarrega especialment per a l’ocasió la composició de l’obra obligada escrita en valencià amb la finalitat de donar difusió a la música coral en la nostra llengua, sent l’Únic certamen coral a tota la Comunitat Valenciana que promou aquesta acció. La obra obligada serveix com a referència interpretativa de tots els cors, que han d’interpretar en la nostra llengua independentment del seu lloc de procedència. Per aquesta edició ha sigut encarregada al compositor i director Josep Robert Sellés i Camps. L’obra obligada titulada ‘Mareta Mareta’ està composta a partir de la cançó popular valenciana amb el mateix títol. Amb aquesta obra, l’organització i el compositor reten homenatge a la celebració del ‘V Centenari del Miracle de la Mare de Déu 1520-2020’ que Cocentaina celebra en honor a la seua patrona.

El Certamen Coral donarà la recaptació de la taquilla al Projecte de Caritat del V Centenari del Miracle de la Mare de Déu, coordinat per Càritas Cocentaina i la PIA Unió. A l’esdeveniment, que estarà conduït pel periodista i locutor Gabriel Pascual, concorreran la ‘Coral Jove del Conservatori de Sant Cugat, Barcelona’, el ‘Coro Diatessaron de Molina del Segura, Murcia’ i el “Grupo Vocal Amitié de Langreo, Asturias’, que optaran per diferents premis, des dels 600 fins els 3.000 euros.

Per a més informació: www.certamencoralfiratotssants.com/

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *