foradia subscriutegrat

La casta política contestana

per Borja Jornet Molina

borja jornet pp cocentaina

Borja Jornet./

S’apropen les eleccions al parlament Europeu, i amb elles, les mobilitzacions polítiques por poder col·locar als seus representats als escons. Però últimament les mobilitzacions no són sols per poder guanyar les europees. L’any pròxim com molts de vosaltres sabreu són les eleccions locals i per tant el moviment al voltant d’aquestes comença a ser visible. Però, com afronten aquestes eleccions les agrupacions locals? Doncs, anem per punts.

Que diríem del PSOE… un partit sense líder! Fa unes setmanes saltava la notícia que el senyor Briet no es presentarà a les pròximes eleccions municipals, que pretenia que plorarem la pèrdua? Al contrari!! Ja era hora! A la fi l’alcalde que va convertir el nostre passeig en un escombraire deixarà l’alcaldia! Però analitzem l’operació, els socialistes contestans i amb ells Briet, donàvem el seu suport incondicional al candidat per a la Generalitat Toni Gaspar, un farol per tal d’assegurar un lloc d’eixida a les Corts… un poc arriscat veritat? Pel que es veu l’hi ha eixit malament; a la fi, es queda amb Toni Gaspar, compost i sense alcaldia… I ara que? Com ja sabem, l’elegit “democràticament” a les primàries dels socialistes va ser Ximo Puig, (enfrontat històricament a Briet i no sols per ell, sinó per més gent de l’entorn de Puig), en fi, un “embolic”!, per cert, enhorabona a Puig, enhorabona al candidat que durà al Partit Socialista a la derrota més desastrosa de la història de la democràcia. Deixant això de banda, la qüestió és, complirà el Sr. Briet amb el seu anunci de marxar a casa seua i deixar la política? Continuarà…

Després tenim a, COMPROMÍS… que qui són aquests? Doncs un conjunt de partits de tanta presència, que per ser tants ni sabem qui són i per no tenir no tenen ni representació municipal. Això si, parlen, parlen i parlen i no fan res de res! L’última: Els Pressupostos alternatius que presentaren… Pura demagògia… Per no complir no compleixen ni amb els requisits normatius, ni el marc pressupostari a 3 anys, ni la norma de despesa, ni…és a dir, fum de canyot! Això si, que ningú els parle de la Comunitat Valenciana, ni de si la senyera du franja blava… Semblen permanentment als anys 70! Preocupeu-vos més per la vostra estructura interna i menys per la nostra denominació, perquè això no alimenta als nostres veïns!

Passem a Esquerra Unida… D’aquests hi ha poc a dir la veritat, estan a l’ajuntament, però sincerament, com si no estigueren; gaudeixen del vistiplau del senyor alcalde, ja que sense ells, no governarien; van als plens sense arguments; això si, la seua capacitat per presentar mocions és, magnifica, tan sols ha de llegir les que li envien. Tota una gran representació de l’autèntica Esquerra!

I que dir del Col•lectiu 03820?… Continuarà a les pròximes eleccions? Últimament s’han adormit i no tenen l’energia de la qual gaudien als seus inicis, potser s’hagen donat conter que lluitar contra la demagògia del govern local és esgotador?.A més a més, han de fer front a moltes tendències internes i han oblidat el motiu pel qual es varen presentar… Canviar Cocentaina! I no volen entendre que l’única manera de fer-ho, és enviant als socialistes (amb una cura d’humilitat) a la bancada de l’oposició… No hi ha altra, després de tants anys de govern! Esperem que estiguen a l’altura d’oposició que els nostres veïns necessiten. La resta és pegar passes de cec.

Per últim, és clar, no podia oblidar-me del Partit Popular… sembla estar condemnat a l’oposició per sempre; però amics cada vegada la gent està obrint més els ulls i està adonant-se que l’únic partit que pot fer possible el Canvi a Cocentaina, és el Popular. Un partit amb les idees clares, amb un projecte de futur, amb gent preparada i que com bé deia al principi, lluitarà a les pròximes eleccions Europees, i també a les locals, per poder fer que totes les contestanes i contestans tinguen allò que es mereixen.

Font: President NNGG Cocentaina i Coordinador NNGG La Muntanya.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *