foradia subscriutegrat

Ontinyent amplia l’oferta amb una Fira Jove amb tallers, jocs online i música en directe

Jorge Rodríguez destaca la varietat d’una oferta que inclourà 40 atraccions mecàniques, 200 llocs de gastronomia i artesania, 500 vehicles en 'Firauto' i una zona dedicada al comerç local

Una ‘Fira Jove’ amb tallers, jocs online, de taula i música en directe serà la principal novetat de la Fira d’Ontinyent. La cita, que tindrà lloc enguany del 15 al 18 de novembre, destacava la varietat de l’oferta que inclourà 40 atraccions mecàniques, 200 llocs de gastronomia i artesania, 500 vehicles en la fira d’automoció ‘Firauto’ i una zona dedicada al comerç local.

L’alcalde, Jorge Rodríguez, recordava que, des del Govern d’Ontinyent, aprofitant l’any passat el 600 aniversari de l’atorgament a la ciutat del privilegi reial de fer la Fira, es va voler donar un nou impuls a aquesta, “remodelant la seua imatge i ampliant el seu contingut, cosa que hem aconseguit gràcies a la implicació de molta gent que ha entès que aquest havia de ser un projecte de ciutat. Ara anem a seguir treballant per seguir millorant-la, amb una oferta plena d’experiències i novetats per a esta edició“, assenyalava.

Així, ‘Fira Jove’ estarà ubicat en el pàrking de la Sala Gomis amb carpes individuals per als tallers i jocs en una zona d’oci que es complementarà amb espais per als joves emprenedors i empreses, informació d’activitats juvenils i espai de gènere. A més a més es comptarà amb una carpa gegant per a la zona de concerts, on es comptarà amb fins a 8 actuacions entre divendres i diumenge, entre les que es troben les dels grups Lemon’s, Scrambled, Supersonics, Techno-Drum&Sax, Soulomonics, Grupo Ñ o l’espai ‘Fes-te Sonar’, entre d’altres.

Altre espai destacat a la Fira serà el destinat al comerç local, que enguany estarà situat a una de les entrades amb més afluència com es a l’inici de l’Avinguda Benicadell, on es disposaran al voltant de 20 espais amb una variada mostra del comerç de la ciutat que inclou calçat, tèxtil o decoració.

L’acte inaugural de la Fira d’Ontinyent tindrà lloc divendres 15 de novembre a les 19:30 hores, quan l’actriu Andrea Nàcher llegirà per primera vegada en l’època moderna el privilegi reial que Alfons el Magnànim va concedir en 1418 a la Fira d’Ontinyent. Aquest acte inaugural es completarà amb el grup musical “Los Artistas del Gremio” i les escoles de dança de la ciutat Masters i Ópera, creant un espectacle itinerant que recorrerà l’aparcament de la Sala Gomis, José Iranzo, Avinguda d’Albaida, Benicadell i Manuel Sanchis Guarner. Durant la Fira també es realitzaran tasts d’aigua, hi haurà un espectacle de màgia i jocs en família.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *