foradia subscriutegrat

L’IVAM comença el programa ‘Activacions’ sobre l’exposició ‘La societat del rendiment’

Aquest dissabte, a partir de les 12 del migdia

Per tal d’activar l’exposició ‘La societat del rendiment’, aprofitant i sinergiant-nos amb els mateixos artistes i projectes de sala, L’IVAM planteja un divertit taller d’activació de l’exposició.

El dissabte 23 de novembre, i coincidint amb el cap de setmana que a nivell mundial es celebra el Dia de la Infantesa (20 de novembre), planteja activar la sala gràcies a la proposta del Col·lectiu La Figuera. 

Sota la forma d’un taller d’autoedició, en la que es realitzarà una peça gràfica col·lectiva, l’acciò parteix del concepte de la ‘societat del rendiment’, plantejada pel pensador Byung-Chul Han, que es basa en la idea d’un nou subjecte que evoluciona de la societat disciplinària, regida per la idea del deure de les societats industrials, a un altra que s’articula des de la idea de “poder fer” o  “poder ser”. 

L’acció és doncs una proposta, amb certes dosis d’ironia i quelcom d’absurd, que pretén provocar una posició conscient de les persones que hi participen en relació a la seua condició de visitants d’una exposició, d’un museu (com a públic, usuaris, clients, ciutadans, etc.). A partir de la posada en escena d’una producció industrial convencional (en forma de cadena de muntatge) i amb l’objectiu/excusa (fake) de generar un nou fulletó per a l’exposició, es planteja a les persones participants formar part d’un dispositiu que s’activa en dos plans d’acció paral·lels: Productiu (realització d’una peça gràfica en cadena) i coreogràfic-sonor (posant l’atenció en els moviments i els cossos en l’espai).

  • Lloc: IVAM CADA ALCOI. 2ª planta.
  • Data: Dissabte 23 de novembre 2019, a les 12 hores
  • Aforament máxim de 35 persones entre adults i xiquets/es (tots i totes participem!)
  • Es requereix inscripció mitjançant correu electronic a: didactica@ivam.es
  • Activitat familiar gratuïta.
  • Públic familiar, a partir de 5 anys.
Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *