foradia cdturisme

Primavera Musical, la proposta de la Universitat d’Alacant dedicada a la música valenciana

Es tracta d'una exposició que revisa les dos últimes dècades de la música del nostre territori, i en la qual es podran descobrir grups de música i artistes des de finals dels 90 fins ara

La Universitat d’Alacant ha obert les portes a l’exposició #PrimaveraMusical, dedicada a les dos últimes dècades de la música del País Valencià, fent una panoràmica general al moviment de reviscolament musical que s’ha produït al nostre territori.

A més de cançons, en l’exposició es passa també per l’art gràfic, la literatura, els festivals, els àmbits familiars, les publicacions periòdiques i el vincle amb el sector estudiantil.

Gràcies a una sèrie de panells temàtics, vitrines amb llibres i tres pantalles en les quals es reprodueixen concerts, videoclips i programes de televisió o internet.

També, cal afegir, que a partir del mes d’abril, hi haurà una sèrie d’activitats complementàries al voltant de l’exposició, com presentacions de discos, projecció de documentaris, o concerts, i s’inclouran unes jornades didàctiques amb ponències, experiències didàctiques i taules redones que es realitzaran entre els dies 4 i 6 de maig.

La mostra es podrà visitar fins al dia 30 de juny a la Sala Aifos de dilluns a divendres de 9 a 14h, i després de Pasqua, també de dilluns a dijous de 16 a 19h.

Està previst que després aquesta exposició faça una gira per altres localitats, i comptarà amb una versió reduïda per a espais més xicotets com centres d’ensenyament o aules culturals.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *