foradia subscriutegrat

L’economia circular i la transformació digital reuneixen a més de 150 persones a Alcoi

Focus Pyme Alcoià-Comtat en xifres: 15 ponents, 6 sessions i 15 estands empresarials

Alcoi ha sigut el passat 18 de novembre l’epicentre de l’economia circular i la transformació digital gràcies a la celebració de Focus Pyme i Emprenedoria Prospecció Digital i Sostenibilitat, esdeveniment empresarial gratuït que ha tingut lloc en l’espai Àgora d’Alcoi, i al qual han assistit més de 100 persones.

Empresaris, pymes i persones emprenedores de la comarca han participat en les 6 sessions en les quals s’ha abordat la innovació empresarial des de diferents angles.

En l’acte inaugural han assistit la directora general de l’Ivace, Júlia Company, l’alcalde d’Alcoi, Antonio Francés, el director general de CEEI Alcoi-València, Jesús Casanova, i els representants de les entitats col·laboradores en l’esdeveniment.

Júlia Company, ha agraït als mitjans de comunicació la resposta i implicació que un any més han tingut amb aquesta trobada per a les persones emprenedores al mateix temps que ha agraït el seu treball “per a difondre dos dels eixos principals en els quals treballem des de la conselleria d’Economia Sostenible i l’Ivace: la digitalització i l’economia circular“.

En aquest procés de transformació digital el paper dels habilitadors digitals és molt important. I en aquest sentit, la responsable de l’Ivace ha anunciat que l’Institut impulsarà a les comarques centrals aquest sector per a fer més fàcil el salt digital a les empreses tradicionals.

L’alcalde d’Alcoi ha destacat queaquest és el tercer any que la nostra ciutat acull un esdeveniment que s’ha centrat en les comarques, demostrant que el territori és fonamental en les polítiques de desenvolupament, una idea que compartim i que des del nostre Govern hem treballat des d’un primer moment“.

És important destacar també– ha afegit Francés- que en aquest esdeveniment participen els instituts tecnològics amb seu a Alcoi i Ibi, AITEX i AIJU, la Universitat d’Alacant i la Universitat Politècnica de València, així com Districte Digital i diferents associacions empresarials de les nostres comarques, a més de 14 empreses innovadores“.

Per la seua part el director del CEEI Alcoi-València, Jesús Casanova, ha destacat “l’estreta col·laboració i la bona sintonia que hi ha hagut entre les 15 entitats que han fet possible que un any més Alcoi siga seu d’aquest esdeveniment”.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *