foradia pressupostparticipatiualcoi

L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi acull la tercera edició de les Jornades d’Animació

Amb tallers i conferències del món de l'animació actual

L’EASD Alcoi ja es prepara, amb grans noms i cognoms, per la tercera edició de les Jornades d’Animació, que es desenvoluparan del 16 al 18 de desembre. Ací vos deixem el programa per anar fent boca:

Dilluns 16: ‘Com sobreviure sent un animador independent‘. Sam

Nominat al Goya pel seu curt ‘Vicenta’, Sam va crear l’estudi Valenciano Conflictivos Productions. Porta anys especialitzat en l’animació stop motion. Creador i animador d’històries i personatges, Sam té una manera peculiar de veure la vida i en els seus curts es reflecteix. Els seus treballs han estat seleccionats en quasi tots els festivals del món, i en moltíssims casos s’han vist reconeguts amb premis i mencions (més de 200 premis).

Taller: ‘Vestint un món en miniatura’. Flora Cuevas
Horari: de 10:00 a 18:00 hores
Flora Cuevas ha treballat per a Conflictivos Productions, Basque Films i altres productores, creant el vestuari del premiat llargmetratge ‘Pos eso’ (Sam, 2014), del curt ‘El Criptozoólogo’ (Vicente Mallols, 2015 ) i de sèries de TV com Clay Kids, entre moltes altres produccions.

Dimarts 17: ‘Umbrellas: desenvolupament i producció d’un curtmetratge d’animació’. Ramón Alós i Àlvaro Robles

Horari: 10:30 hores

Robles desenvolupà la seua carrera professional com copywriter en diferents agències de publicitat de Madrid al mateix temps que completava un curs de Direcció de cinema i Guió a l’Escola de Cinema i Teatre Metrópolis. Ha codirigit el curtmetratge d’imatge real ‘Mara, Maravillas’, seleccionat en diferents festivals internacionals. Actualment es troba distribuint el seu últim curtmetratge, ‘Si no puedes’ i codirigint el curtmetratge d’animació que dóna nom a la xarrada.
Alós és director, guionista i productor valencià. Després de llicenciar-se en Belles arts en la Universitat Politècnica de València, estudia Direcció de Cinema en el Centro Sperimentale di Cinematografia di Roma, Itàlia. El seu curtmetratge de graduació ‘Il giorno in cui niente successe’ és nominat al Honorary Foreign Student Academy Award (Oscar d’escoles) en 2005.

Dimecres 18: ‘Animació aplicada a diferents tècniques’. Ignacio Meneu

Horari: 10:00 hores

Professor Associat del Departament de Dibuix de la Universitat Politècnica de València. Llicenciat en Belles arts i Màster en Producció Artística per la UPV. Treballa en la indústria de l’animació des de 1981. En 1987 va fundar en Castelló el primer estudi d’animació de la Comunitat Valenciana: Camelot Dibujos Animados, S.L. Fins a 2004, ha treballat com a animador de personatges, supervisor i director, en llargmetratges, sèries per a televisió i publicitat. Entre el 2D i el 3D, durant sis anys ha sigut director del departament d’animació en l’estudi Cartoon Producción, a València. Ha treballat com a director del departament homónim en la productora MSL Audiovisual & Mitjana, a Madrid.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *