foradia mediambient

Obres Públiques inicia les obres de protecció enfront de despreniments en la CV-81 a l’altura del barranc d’Ontinyent

Per a l'execució de les obres, durant dues setmanes no contínues, el tram de la CV-81 entre Ontinyent i Bocairent haurà de romandre tallat

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha iniciat les obres de protecció enfront de despreniments de blocs rocosos en la carretera CV-81, PK 6+700 i 12+000, en el barranc d’Ontinyent. El pressupost de totes aquestes actuacions ascendeix a 291.000 euros.

Les obres, que s’han iniciat aquest dilluns, tenen una durada estimada de quatre mesos i s’han estudiat els desviaments de trànsit necessaris lloc que, per a l’execució de les obres, durant dues setmanes no contínues, el tram de la CV-81 entre Ontinyent i Bocairent haurà de romandre tallat.

Els desviaments estaran convenientment senyalitzats i per a la seua execució, la conselleria ha treballat en coordinació amb la direcció general de Trànsit, els Ajuntaments i la resta d’Administracions implicades.

El primer tall total de trànsit de la carretera es produirà del 16 al 20 de setembre de 2019. El segon està previst que dure també cinc dies, i es preveu que es realitze dins de dos o tres mesos, en funció del desenvolupament de les obres. Al seu torn, durant els mesos d’execució de les obres, es produiran diferents afeccions al trànsit (zones amb trànsit de pas alternatiu) que seran convenientment senyalitzades.

Tenint en compte les característiques geològiques del massís rocós pel qual discorre la carretera en cada punt, el seu grau de meteorització, la disposició de les roques, etc, des de la conselleria s’ha decidit actuar en dos subtrams, i en cadascun d’ells s’han dissenyat tres tipus de solucions diferents i complementàries: les pantalles dinàmiques, les xarxes d’anells i les malles de triple torsió.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *