foradia subscriutegrat

Economy Cash ja té nou supermercat en L’Alameda Camilo Sesto d’Alcoi

L'ha inaugurat aquest matí, a les 10.00 hores

Economy Cash ha obert les portes d’un nou supermercat en Alcoi aquest dimarts 3 de desembre de 2019. El nou espai comercial està situat en l’edifici históric de l’Alameda Camilo Sesto número 88, al costat del ‘Pont de la Petxina’. El nou supermercat compta amb 1.700 metres quadrats de sala de vendes, obri al públic de dilluns a dissabte, de 9.00 a 21.30 hores, i donarà treball a 30 persones.

L’Economy Cash de l’Alameda Camilo Sesto disposa de més de 75 places de pàrquing perquè els clients puguen realitzar la compra de la forma més còmoda possible. El nou Economy Cash d’Alcoi compta amb les indispensables seccions de frescos emplaçades en una escenografia que emula una plaça de mercat. Carnisseria i Xarcuteria tradicional i al tall amb la millor qualitat i que a més brinda al client l’oportunitat de poder gaudir d’una àmplia gamma de deliciosos elaborats.

La peixateria és una de les novetats més significatives d’aquest Economy Cash. Peix i marisc fresc i de qualitat en una nova secció que permetrà al client poder realitzar una compra completa en el supermercat. La fruita i verdura més fresca i saludable i un espai exclusiu per als productes acabats de treure del forn de la fleca i brioixeria completen l’atractiva secció de frescos. El nou espai comercial compta a més amb seccions de drogueria, neteja, perfumeria, begudes, conserves, congelats, alimentació seca o lactis que fan de l’Economy Cash de l’Alameda d’Alcoi un referent de compra per a tots els públics. Articles de primeres marques i marques pròpies amb els millors preus del mercat. Es tracta del vigesimotercer centre de la signatura valenciana (Grupo Nudisco) i l’únic a Alcoi després del tancament de portes de l’Economy Cash del carrer Gabriel Miró.

Els 23 supermercats amb els quals compta la signatura valenciana es troben repartits per la Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia. L’obertura d’Alcoi significa la sèptima inauguració d’aquest 2019 després de les tres de València, al carrer Padre Tomás de Montañana, Escultor Ricardo Boix (Patraix) i Avinguda de Burjassot, i les de Sueca, Mislata i Carlet.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *