lasarga ajualcoitel

La Fundació Mutua Levante inaugura exposició aquest divendres

A partir de les 20 hores, porta per títol 'El globo rosa. Oda al optimismo'

La sala de la Fundació Mutua Levante acull este divendres, 10 de gener, a les 20 hores, l’exposició de pintures Aaron Duval, ‘El globo rosa. Oda al optimismo’.

La mostra podrà visitar-se fins el 21 del mes de febrer a l’edifici de la plaça d’Espanya número 15, on es troba la seu de la Fundació.

Descripció

El títol d’aquesta exposició pren com a referència a la figura de Jafar Panahi, un cineasta iranià i a la seua pel·lícula titulada: ‘El globus blanc’, la qual ha servit per a inspirar aquest projecte.

En ella el director mostra la visió d’una xiqueta aliena als problemes polítics que viu el seu país, una xiqueta la major preocupació de la qual passa per solucionar els obstacles que va trobant al llarg del dia que li impedeixen comprar un peix abans que tanque la botiga.

El film configura el retrat de la innocència en la seua més pura essència, on els conflictes que pertanyen al món dels adults queden relegats a un segon pla passant de puntetes per a ella, passant desapercebuts fins i tot per a l’espectador lloc que Panahi, en la seua pel·lícula, li dóna la mateixa importància als problemes dels adults que el que li pot donar una xicoteta que ignora totes les responsabilitats a les quals s’enfronta una persona en la maduresa, el pitjor que li pot passar en aqueix moment és quedar-se sense el seu peix.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *