foradia subscriutegrat

‘Fira del Regal i Detalls’ a Fira Mercat Gandia

Del 5 al 7 de desembre, entre 15 i 20 expositors amb articles d’esports i viatges, fotografia i informàtica, perfumeria i llar, joieria i complements, òptica, joguets i electrònica, salut i estètica i molts més detalls

El regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Comerç de Gandia, Ferran Martínez Mendoza, ha presentat una nova edició de Fira Mercat Gandia. ‘Fira Regals i Detalls’, la setena de les 10 fires temàtiques, que tindrà lloc del 5 al 7 de desembre i estarà dedicada als regals i detalls de Nadal. Obrirà dijous de 19 a 21 hores. Divendres i dissabte, de 10 a 14 i de 17 a 21. Amb la participació d’entre 15 i 20 expositors amb articles variats.

Una oportunitat per a les persones que estan pensant en comprar els regals de Nadal i podran fer-ho d’una forma senzilla, perquè es tracta d’una oferta variada en un mateix espai“, ha assegurat el regidor de Comerç.

Rècord d’assistència

D’altra banda, el regidor ha mostrat la seua satisfacció pels resultats de Fira Mercat –’Prepara’t el Nadal’, celebrada la setmana passada, que ha batut el rècord d’assistència de totes les fires celebrades fins ara, amb 6.408 visitants. “És una satisfacció absoluta i una injecció per a continuar amb la resta de fires“, ha conclòs Martínez.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *