foradia elgrat

Ximo Puig anuncia un pla post-Brexit valencià amb mesures per a pal·liar els efectes de l’eixida del Regne Unit de la UE

Es realitzarà un acte promocional de la Comunitat Valenciana, que tindrà lloc el 2 de desembre a Londres

El president trasllada a l’ambaixador sortint del Regne Unit, Simon Manley, que la Generalitat ha “estat i estarà” en l’ “espai de diàleg” i de “no confrontació” mantingut fins ara. Avança que es realitzarà un acte promocional de la Comunitat Valenciana, que tindrà lloc el 2 de desembre a Londres, organitzat juntament amb les cambres de comerç. Simon Manley confia que continuen incrementant-se en el futur les relacions comercials i les inversions entre el Regne Unit i la Comunitat Valenciana.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat un pla post-Brexit de la Comunitat Valenciana que inclourà accions per a pal·liar els efectes de l’eixida del Regne Unit de la UE i en defensa de les exportacions, el turisme i els valencians i valencianes residents al país britànic. Així s’ha manifestat el president de la Generalitat, Ximo Puig, després de la reunió que ha mantingut en el Palau de la Generalitat amb l’ambaixador sortint del Regne Unit a Espanya, Simon Manley, al qual ha agraït l’ “estreta relació” amb la Comunitat Valenciana en aquests “anys de dificultat”.

El pla inclourà mesures per a defensar als 11.000 valencians i valencianes que viuen al Regne Unit, també en favor dels 80.000 ciutadans i ciutadanes britànics que estan en la Comunitat i, així mateix, per a protegir les exportacions valencianes i el turisme.

Increment del comerç i la inversió

Per part seua, Manley ha assenyalat: “Aquesta és la meua última visita a València després de sis anys com a ambaixador a Espanya. Ha sigut un plaer acomiadar-me del president Ximo Puig, amb qui he tingut una excel·lent relació, i agrair-li el seu suport als 80.000 britànics residents en la Comunitat i als tres milions de visitants procedents del Regne Unit que vénen a gaudir d’aquesta meravellosa terra”.

“Espere que puguem continuar augmentant el comerç i la inversió entre el Regne Unit i la Comunitat Valenciana durant els pròxims anys”, ha indicat l’ambaixador.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *