foradia subscriutegrat

Gran afluència de públic i èxit de vendes en el Mercat de Nadal d’Alcoi

Més atraccions per als més menuts, més de 30 comerços amb productes locals i de proximitat, molta ambient, música, tallers i un munt d’activitats són el balanç del Mercat de Nadal 2019

El Mercat del Nadal d’Alcoi torna a marcar eixe temps de ‘plantar el betlem’ i posar la decoració nadalenca en les cases d’Alcoi, i ho ha fet, un any més, amb èxit de vendes i amb molta afluència de gent, assegura el Govern municipal. La proposta que l’Ajuntament va posar en marxa fa uns anys s’ha convertit en un “referent indiscutible del mes de desembre” a la ciutat, i en la Glorieta, es va poder palpar l’ambient de compres i la visita de gent de diferents poblacions.

Més atraccions per als més menuts, més de 30 comerços amb productes locals i de proximitat, molta ambient, música, tallers i un munt d’activitats són el balanç del Mercat de Nadal 2019. De nou, la proposta situada al Centre de la Ciutat, ha atret una gran quantitat de gent, i el bon temps i l’ambientació nadalenca, han suposat molt públic i un bon resultat per als comerços que, any rere any, col·laboren amb l’Ajuntament i amb els que “sense ells”, tal com explica la regidora de comerç, Vanessa Moltó, “res seria possible”.

Tanquem una nova edició del Mercat del Nadal amb èxit. Gràcies a les entitats comercials que participen, als visitants i a tots els que hem treballat per a portar endavant aquest projecte, sens dubte, aquest Mercat és ja una proposta imprescindible del Nadal Alcoià, una atracció més que demostra que tenim una ciutat viva, amb el millor Nadal del món, que cada vegada atrau a més i més gent durant tot el mes de desembre“, ha assegurat la regidora.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *