foradia cdturisme

Cocentaina dóna a conéixer els guanyadors de la huitena edició del Concurs ‘Retrats de Fira’

L'objectiu d’aquest concurs és donar la possibilitat a tots els amants de la Fira de Tots Sants de reflectir en imatges el certamen

El contestà Isaac Senabre ha resultat guanyador del Concurs ‘Retrats de Fira’ amb una instantània de la tradicional noria del sector de les atraccions, motiu pel qual gaudirà d’un cap de setmana per a dues persones.

El segon premi, que consisteix en un xec regal de 100 euros per a gastar en un sol comerç minorista de Cocentaina, se l’ha emportat Vicente Pérez, veí d’Ibi, i el tercer premi ha estat per al contestà Camilo Tomás, que podrà gaudir d’un dinar o sopar per a dues persones en qualsevol establiment d’hostaleria de Cocentaina.

El Consell de Fira, assessorat per Jaume Bernabeu, es va reunir el passat 10 de desembre per escollir aquestes tres fotografies entre les 121 presentades per 44 participants. L’objectiu d’aquest concurs és donar la possibilitat a tots els amants de la Fira de Tots Sants de reflectir en imatges el que per a ells significa aquest esdeveniment.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *