foradia mediambient

Lliurats els premis del concurs d’aparadors de Nadal a Alcoi

Koketo i Lo de les Fotos guanyen els primers premis; Guaita i Toni Miranda, els segons

La sala de Plens de l’Ajuntament d’Alcoi ha acollit el lliurament dels premis del concurs d’aparadors de Nadal organitzat amb la col·laboració de la Cambra de Comerç i Indústria d’Alcoi, la Federació de Comerç i Afins d’Alcoi, l’Associació Comarcal d’Empresaris de Comerç d’Alcoi i l’Ajuntament d’Alcoi.

Un representant de cada entitat va lliurar un premi; Alejandro Cerro, de la Cambra de Comerç; Desireé Doménech, de la Federació de Comerç; Juan Ramón Juan, d’ACECA, i Vanessa Moltó, com regidora de Comerç.

Hi havia dues categories, local comercial i local d’hostaleria i serveis. En la categoria de comerç, el primer premi ha estat per a Koketo, i el segon per a Guaita. En el cas de local d’hostaleria i Serveis ha quedat primer Lo de les Fotos i segon Toni Miranda.

El premi per als primers és sis mesos de quota gratis en qualsevol de les associacions comercials de la ciutat i en el cas del segon premi, 3 mesos. En total hi havia 20 inscrits, 9 del Centre, 5 de l’Eixample, 3 de Santa Rosa i 3 de la Zona Nord.

Volem felicitar a tots els participants, cal ressaltar l’esforç que han fet, invertint temps i diners en la decoració dels seus comerços o locals professionals, amb la finalitat de crear ambient agradable de compra durant aquestes dates, donant així un al·licient al comerç local“, ha ressaltat la regidora de Comerç, Vanesa Moltó.

Les associacions de comerç tenen entre els seus objectius principals la potenciació del xicotet i mitjà comerç i la dinamització de la vida comercial de la ciutat, que en aquest cas concret, es plasma en un premi per ajudar a incentivar les compres nadalenques en el municipi.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *