foradia cdturisme

El Betlem de Tirisiti, nou llibre del Gabinet de Normalització Lingüística

Les il·lustracions han estat a càrrec de Rosanna Crespo i Quique Soler, el text del departament municipal i s'han editat 10.000 exemplars, que es repartiran en els centres escolars, i també es podrà aconseguir en la Tourist Info

Ja és una tradició que al voltant de Nadal des del Gabinet de Normalització Lingüística de l’Ajuntament d’Alcoi s’edite un llibre, especialment dirigits als escolars, on es parla de tot allò que forma part del Nadal Alcoià. I aquest any ha arribat el torn del Betlem de Tirisiti, i el regidor de Normalització Lingüística, Raül Llopis, explica que l’objectiu és que des de xicotets es familiaritzen amb aquesta tradició, que coneguen el nom dels personatges i que agafen l’hàbit de la lectura.

Les il·lustracions han estat a càrrec de Rosanna Crespo i Quique Soler, el text del departament de Normalització Lingüística i s’han editat 10.000 exemplars, que es repartiran en els centres escolars i també es podrà aconseguir en la Tourist Info.

El regidor, que va presentar aquesta edició amb els tècnics del departament municipal, explica que “estic molt content amb el treball que es fa des del departament i que el llibre siga un instrument més del nostre Nadal”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *