foradia pressupostparticipatiualcoi

Alcoi subvencionarà l’adquisició de vehicles de mobilitat personal

Assignarà una partida directa del pressupost 2020

Vehicles elèctrics./ Imatge d’arxiu

L’Ajuntament d’Alcoi ha anunciat que el pròxim pressupost municipal hi haurà un partida per a subvencionar l’adquisició de vehicles de mobilitat personal i bicicletes elèctriques per a la ciutadania.

La intenció del govern és treballar per la mobilitat sostenible en la nostra ciutat, per això estem actuant en diversos àmbits, hem augmentat significativament el carril bici, i també apliquem bonificacions per als vehicles elèctrics i híbrids“, explica el regidor de Mobilitat, Jordi Martínez. “Els usuaris d’aquests vehicles podran utilitzar el carril bici per anar a treballar, des del govern farem més iniciatives per tindre una ciutat sostenible“.

Altres mesures

En les ordenances municipals hi ha diverses bonificacions, com recorda l’Ajutnament: les persones que adquirisquen un cotxe elèctric o híbrid tenen una bonificació en l’impost de circulació del 75% en el primer any i el 50% a partir del segon.

L’aposta per les energies renovables és una de les línies estratègiques del pla director Smart City de la ciutat d’Alcoi, de fet, en els últims anys el govern d’Alcoi ha col·locat 15 instal·lacions fotovoltaiques en edificis municipals, 8 punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, també ha instal·lat enllumenat públic alimentat d’energia solar en tres polígons industrials i en tots els polígons s’ha substituït la il·luminació de vapor de sodi per la tecnologia Led.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *