foradia subscriutegrat

Ibi es prepara per un nou San Antón

El proper dissabte 19 de gener, amb la col·laboració conjunta de l'Ajuntament i la Protectora d'Animals d'Ibi

Ibi celebra el proper dissabte 19 de gener amb els seus veïns la festivitat de San Antón, patró dels animals, especialment dirigit a aquelles persones que tenen mascotes i acudeixen a beneir-les gaudint d’una agradable jornada de convivència.

L’hora de concentració serà a les 11.00 hores a l’Ajuntament. Després es procedirà a la desfilada cap a l’Església de la Transfiguración del Señor, des d’on es realitzarà la bendició per part del pàrroc. Començarà llavors el cercaviles que portarà als animals i els seus propietaris fins al parc de les Hortes, on els espera un esmorzar i el ja tradicional mercat ambulant solidari.

Els assistents tindran la possibilitat de comprar la panyoleta solidària i col·laborar així amb la Protectora d’Animals d’Ibi, que organitza l’esdeveniment amb la col·laboració de l’Ajuntament. La Protectora d’Animals d’Ibi continua tenint molts gossos i gats que busquen una nova família i l’Ajuntament fa una crida a les famílies que estan pensant en tindre una mascota perquè adopten un animal en la Protectora.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *